PERSONLIG BETJENING MED SETT-OVER

Telefonen er fortsatt den aller viktigste kanalen inn til bedriften! Undersøkelser viser blant annet at kunder som tar kontakt pr. telefon er klar for å gjøre en handel i langt større grad enn dersom kontakten etableres f. eks. pr. e-post. Konkurrenter er ofte bare et klikk unna. Det gjør det viktigere enn noen gang å gi innringer en god opplevelse!

Med et fullservice sentralbord fra Televakt tar vi imot bedriftens innringere på en profesjonell og hyggelig måte. Vi besvarer de vanligste spørsmål på direkten og kan sette over til rett ansatt eller avdeling ved behov. Vår svartjeneste er selvsagt også inkludert!

TYPISKE BRUKSOMRÅDER

  • For å oppnå kostnadsbesparelser ved å redusere behovet for egne ansatte
  • Man ønsker et felles hovednummer til bedriften
  • Ved ikke svar på ansattes mobil og man ønsker å tilby sett-over til kollega
  • Til avlastning av bedrifftens interne sentralbord i perioder med høy trafikk
  • Til bruk i ferie, ved sykdom og annet fravær

PASSER FOR

Både små og store bedrifter kan dra fordel av en sentralbordløsning. Televakt er dessuten et rimelig alternativ til å la egne ansatte håndtere forefallende oppgaver. Og husk: Inkludert i avtalen er selvsagt også tilgang til full telefonsekretærtjeneste!

VISSTE DU AT…

96% av potensielle kunder vil foretrekke personlig betjening ved første gangs kontakt
90% av innringere oppgir at de har lagt på ved lang ventetid i telefonkø

NØKKELEGENSKAPER

Vår sentralbordtjeneste er en fleksibel tjeneste som kan tilpasses den enkelte bedrifts behov. Her trekker vi frem noen av tjenestens viktigste egenskaper. Punktene er langt fra utfyllende – ta kontakt for mer informasjon!

Hovedsekretær

En egen hovedsekretær gis opplæring i deres bedrift og de vanligste spørsmål fra innringer. Hovedsekretær er den som primært besvarer anrop til bedriften.

Beskjedhåndtering

Toveis beskjedmottak og beskjedformidling. Les og besvar meldinger pr. e-post, sms eller i Televakt-appen, som er tilgjengelig for Android og iPhone.

Sett-over

Samtaler fra sentralbordet kan settes over til rett ansatt eller avdeling. Fungerer med alle operatører, både i innland og utland!

Tilpasset åpningstid

Vi tilbyr full skreddersøm av åpningstider, også for de bedrifter som har behov for betjening utenfor vanlig kontortid, for eksempel kveld og helg.

Rapportering

All trafikk inn til sentralbordet loggføres. Foruten fortløpende meldingsvarsling tilbyr vi også daglige, ukentlige eller månedlige sammendrag.

APP TIL MOBILTELEFON

Et abonnement på Televakt sentralbord inkluderer også vår telefonsekretærtjeneste og anledning til å benytte seg av vår populære Televakt-app. Appen er å finne i utgaver for iPhone og Android og inkluderer blant annet følgende funksjonaliteter:

Meldingsvarsling

Meldinger fra innringere leveres direkte i appen ved hjelp av push-teknologi

Svar til innringer

Send svar til innringer med enkle trykk – eller la oss formidle svaret for deg!

Deleger til kollegaer

Deleger innkommende meldinger til kollegaer ved hjelp av enkle skjermtrykk

Interne meldinger

Bruk appen til å sende og motta beskjeder mellom kollegaer i bedriften

Statusoppdatering

Legg inn fravær og møter, og velg om du vil motta meldinger når du er opptatt

Revolution Slider Error: Slider with alias appslider not found.
Maybe you mean: ''