Hvem er vi

Televakt ble lansert av Egoria Online Services AS i 2007.

Vi holder til på Kronstad, få minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Ønsker du å komme i kontakt med oss, vennligst benytt kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss på 53 00 18 00.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvorfor velge oss

God telefonservice skal ikke være et lykketreff – det skal være en selvfølge! Televakt ble utviklet i lys av hvordan vi mente at våre kunder burde bli behandlet – med en hyggelig stemme, høy tilgjengelighet og betryggende svar på det kunden lurte på. Vi etablerte rutiner for å ta vare på våre innringere, systemer for oppfølgning og varsling som fungerte. Og kan det fungere hos oss, så kan det vel fungere for andre?

Vårt utgangspunkt er kort og godt å tilby den service til alle innringere som vi selv hadde ønsket å motta. Men i tillegg til å være serviceorientert, anser vi oss også for å være innovative. Vi utvikler alle våre løsninger internt. Dette gjør oss tilpasningsdyktige dersom din bedrift har spesielle behov.

Prøv oss – det er risikofritt, og vi er sikre på at du ikke vil angre!

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du benytte skjemaet under. Kun navn og e-post er påkrevd, men legg gjerne ved ditt telefonnummer også slik at vi kan ringe deg dersom det er behov for det.

Send meldingtøm skjema

LEDELSE

Pascual Strømsnæs

Daglig leder

Pascual er jurist og har 13 års bakgrunn fra IT-bransjen, blant annet innen programvareutvikling, kundeservice og støttesystemer. Han har jobbet med Televakt siden 2007.

Salgs- og produktansvarlig