OM FORHANDLERPROGRAMMET

Televakt tilbyr kommunikasjonstjenester av høy kvalitet og til en konkurransedyktig pris. Vårt markedssegment er små og mellomstore bedrifter i hele Norge, samt bedrifter utenlands som ønsker en norsk tilstedeværelse. Vi betrakter oss som en innovativ organisasjon og utvikler stadig våre tjenester i tett dialog med kunder og samarbeidspartnere.

Som forhandler blir du en del av vårt voksende salgsnettverk. Vi tilbyr gunstige betingelser med inntjeningspotensiale både på salg, mersalg og indirekte salg (leadgenerering med salg som utfall).

Synes du dette høres spennende ut? Fyll da ut skjemaet under og vi tar kontakt for en hyggelig prat.

Kontakt osstøm skjema

MER INFORMASJON

For ytterligere informasjon, kontakt:

Pascual Strømsnæs

Daglig leder

Telefon: 93 00 91 36

NØKKELEGENSKAPER

Vår sentralbordtjeneste er en fleksibel tjeneste som kan tilpasses den enkelte bedrifts behov. Her trekker vi frem noen av tjenestens viktigste egenskaper. Punktene er langt fra utfyllende – ta kontakt for mer informasjon!

Hovedsekretær

En egen hovedsekretær gis opplæring i deres bedrift og de vanligste spørsmål fra innringer. Hovedsekretær er den som primært besvarer anrop til bedriften.

Beskjedhåndtering

Toveis beskjedmottak og beskjedformidling. Les og besvar meldinger pr. e-post, sms eller i Televakt-appen, som er tilgjengelig for Android og iPhone.

Sett-over

Samtaler fra sentralbordet kan settes over til rett ansatt eller avdeling. Fungerer med alle operatører, både i innland og utland!

Tilpasset åpningstid

Vi tilbyr full skreddersøm av åpningstider, også for de bedrifter som har behov for betjening utenfor vanlig kontortid, for eksempel kveld og helg.

Rapportering

All trafikk inn til sentralbordet loggføres. Foruten fortløpende meldingsvarsling tilbyr vi også daglige, ukentlige eller månedlige sammendrag.

APP TIL MOBILTELEFON

Et abonnement på vår telefonsekretærtjeneste inkluderer også anledning til å benytte seg av vår populære Televakt-app. Appen er å finne i utgaver for iPhone og Android og inkluderer blant annet følgende funksjonaliteter:

Meldingsvarsling

Meldinger fra innringere leveres direkte i appen ved hjelp av push-teknologi

Svar til innringer

Send svar til innringer med enkle trykk – eller la oss formidle svaret for deg!

Deleger til kollegaer

Deleger innkommende meldinger til kollegaer ved hjelp av enkle skjermtrykk

Interne meldinger

Bruk appen til å sende og motta beskjeder mellom kollegaer i bedriften

Statusoppdatering

Legg inn fravær og møter, og velg om du vil motta meldinger når du er opptatt

Revolution Slider Error: Slider with alias appslider not found.
Maybe you mean: ''